Nebylo by světa bez katastrof ...

Mravenčí invaze

01.03.2009 10:47

Včera 28. února - pokud jste měli chuť na katastrofický film - mohli rozhodnout mezi dvoudílným (už v nějaké TV dávaným) filmem 10 a půl stupně Apokalypsa (USA 2006), který byl vysílán na Halmarku od 20.00, nebo pro film Mravenčí invaze na TV Barrandov (VB 2007).

 

Mravenčí invaze

Anotace z TV Barrandov a z ČSFD

Režie: George Mendeluk
Hrají: Jessalyn Gilsig, Antonio Sabato Jr.

Z Kolumbie je vypraveno letadlo do Spojených států, kterým se vrací obchodníci, turisté i entomoložka Carrie se svou dcerou. Když jeden z cestujících během letu nečekaně zkolabuje a z jeho těla začnou vylézat mravenci, letadlo se dostane do problémů. Roj geneticky pozměněných mravenců zamoří strojovnu letadla a začne poškozovat jeho systémy. Pak je už jen na Carrie mladém sympatickém Ethanovi, aby mravence zneškodnili a pomohli kapitánu McReadymu dostat všechny bezpečně domů.

K tomu diskusní příspěvek z ČSFD:

 

profil / všechny komentáře uživatele Allien.9 *

Další z řady děsivých béček (céček). Efekty jsou ostudné, postavy nesympatické a chování cestujících je absolutně nereálné. Nebo vy byste snad začali vyznávat lásku ženě, kterou znáte pouhých pár hodin, a to ve chvíli, kdy půl metru od vás pochodují tisíce smrtelně jedovatých mravenců a vy je musíte rychle zlikvidovat nebo napadnou a zahubí všechny cestující včetně vašich blízkých? Pardon, ale tyhle filmy bych zakázala... Hvězda je jen za to, že jsem se to přinutila dokoukat. A mezi námi - konec je stejně tupý, jak jsem čekala.

Ale my, co máme rádi katastrofické filmy, tak víme své ... docela se mi to líbilo, jako nápad, další varianta letadla v problémech. Film jsem neviděl od začátku, protože jsem nejdříve sledoval 10,5 stupně Apokalypsy na Halmarku.

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode